Rooftop Cinema – Film under åben himmel i London.

In Oplevelser, Udendørs oplevelser by London HolidaySkriv en kommentar

London er særdeles kendt for sine store teaterforstillinger. I det sidste årti er biografer blomstret op – og der findes i dag, mange forskellige typer af biografer i London. 

‘Silent Cinema’, ‘Surprice Cinema’ og ‘Rooftop Cinema’. Dette er blot nogle af de måder, som du kan gå i biografen på, hvis du bor eller er på ferie i London.

Rooftop Cinema er det nye. Det er romantisk – og forfriskende.

Forestil dig, at du sidder på toppen af en høj bygning – omgivet af lys fra de andre arkitektoniske bygninger i London. Oppe på toppen af denne bygning, sidder du og ser en sjov film – sammen med 100-200 andre mennesker. Der bliver serveret forfriskninger, samt mad og drikke. Priserne er ikke højere end hvad det koster, at gå i biografen i Danmark.

q3

At gå i Rooftop Cinema er en helt ny måde at gå i biografen på. Priserne koster fra 10 GBP og opefter. Der går stort set de samme film i en Rooftop Cinema, som i en ‘almindelig’ biograf.

Rooftop Cinema’s, kan findes i følgende områder:

  • Peckham.
  • Shoreditch.
  • Stratford.
  • Kensington.

Den mest besøgte Rooftop biograf hedder Rooftop Filmclub – og har 4 biografer (se førnævnte områder). Billetter og flere informationer, kan findes på den officielle hjemmeside.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.